Goedkope tweedehands fietsen voor iedereen

Voor voordelige en hoge kwaliteit tweedehands fietsen in Nijmegen moet u bij Rijwielhandel De Concurrent zijn. In onze fietsenwinkel vindt u allerlei dames-, heren- en kinderfietsen voor een scherpe prijs. Stadsfietsen, transportfietsen, racefietsen en sportfietsen: wij hebben diverse exemplaren op voorraad van allerlei vooraanstaande merken. Kwaliteit als nieuw, maar dan voordelig!

Alle soorten fietsen

In onze fietsenwinkel hebben we altijd wel een aantal dozijn tweedehands fietsen staan. Dit kan alle soorten en maten fietsen betreffen: stadsfietsen en transportfietsen, maar evengoed racefietsen en sportfietsen. Enkele merken die wij verkopen zijn:

  • Gazelle
  • Batavus
  • Union
  • Sparta
  • Koga Miyata

Kortom: hoge kwaliteit gebruikte fietsen tegen een schappelijk prijsje. Bij het aanschaffen van een exemplaar boven de € 200 krijgt u bovendien garantie en een gratis servicebeurt. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u nog lang van uw fiets kunt genieten.

Advies op maat

Wilt u ook een tweedehands fiets kopen, maar weet u niet goed wat voor rijwiel het beste bij u past? Onze medewerkers helpen u met alle plezier bij het uitzoeken van de perfecte stalen ros voor u. Wanneer u langskomt kunt u de fietsen direct testen om te zien of deze aan uw wensen voldoen. Indien gewenst kunt u direct uw fietsaccessoires bij ons aanschaffen. Zoals u ziet: bij De Concurrent gaat u ongetwijfeld met de perfecte fiets weer naar huis!

Meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 024-3231819 of door het online formulier in te vullen. We hopen u snel te mogen ontvangen in onze fietsenzaak in Nijmegen om u aan de perfecte, goedkope fiets te helpen.