Een nieuwe of tweedehands kinderfiets kopen

Op zoek naar mooie, degelijke en vooral goedkope kinderfietsen? Bij Rijwielhandel De Concurrent zit u helemaal goed als het om een kinderfiets kopen in Nijmegen gaat. Wij hebben namelijk een uitgebreid en voordelig assortiment aan gloednieuwe én gebruikte fietsen voor kids van alle leeftijden. Voor tijdenlang veilig en ongeremd fietsplezier!

Veilige fietsen in alle maten

In een land als Nederland is het de normaalste zaak van de wereld om jong te leren fietsen. Ook bij De Concurrent vinden we het belangrijk dat de allerkleinsten onder ons vroeg kunnen beginnen. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands kinderfietsen. Zo kunt u een kinderfiets kopen van Loekie, Bikefun, Cortina of Alpina. Stuk voor stuk merken die kwaliteit voorop stellen. U wilt tenslotte wel uw zoon of dochter onbezorgd de weg op sturen. Onze maten liggen tussen de 12,5” tot 26”, waardoor kleine én grote kinderen bij ons terecht kunnen.

Voordelig op alle gebieden

Rijwielhandel De Concurrent is één van de goedkoopste fietsenwinkels in regio Nijmegen. Iedereen, ongeacht budget, kan daarom bij ons slagen. Nieuwe kinderfietsen hebben we al vanaf € 100 en voor een tweedehands kinderfiets hoeft u niet meer dan € 40 uit te sparen. Wilt u de fiets van uw kind meteen opleuken? Ons voordeel is ook van toepassing op ons assortiment aan fietsaccessoires waaronder fietsmanden, fietstassen, bellen en lampen.

Bezoek samen met uw kind De Concurrent en ga gegarandeerd met de perfecte kinderfiets weer naar huis! Meer weten? Stel gerust uw vragen door contact met onze fietsenzaak op te nemen via tel. 024-3231819 of het online contactformulier. We staan u met plezier te woord.