Rijwielhandel De Concurrent is uw fietsenmaker

Uw fiets laten repareren? Breng uw rijwiel langs in onze zaak voor een fietsreparatie door dé fietsenmaker van Nijmegen. Elke reparatie is mogelijk en wij zijn doorgaans binnen een dag al klaar. Zo bent u uw stalen ros niet te lang kwijt en betaalt u bovendien nooit teveel. Studenten krijgen overigens 20% korting!

Snel gerepareerd

Fiets kapot? Hierbij kunt u aan diverse verschillende mankementen denken. Een lekke band, slag in het wiel, kapotte spaken, gescheurd zadel of gesprongen kettingen bijvoorbeeld. Als dé professionele fietsenmaker in de regio kunnen wij elk fietsprobleem voor u oplossen. Niet alleen garanderen onze jaren van ervaring een zorgvuldige werkwijze en perfect resultaat, tevens beschikken wij over een grote voorraad aan fietsonderdelen. Dit stelt ons in staat vaak binnen een dag klaar te zijn.

Altijd voordelig

Voor wat voor reparatie u ook bij ons aanklopt: Rijwielhandel De Concurrent is een van de goedkoopste fietsmakers in regio Nijmegen. Zo rekenen wij voor een band plakken slechts €10,- en kost het totaalpakket van een binnen- en buitenband u maar €35,-! Bovendien hebben wij een laag uurloon en kunnen studenten met een studentenfiets bij ons terecht voor reparatie met 20% studentenkorting. Met andere woorden: voor iedereen is De Concurrent hét adres als het om een fiets repareren gaat.

Blijf niet zitten met een kapotte fiets en breng deze vandaag nog langs bij onze fietsenwinkel. Graag kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Van tevoren contact opnemen is eveneens mogelijk via tel. 024-3231819 of het online formulier. De Concurrent is u met plezier van dienst!