Een nieuwe fiets kopen bij De Concurrent

Bij Rijwielhandel De Concurrent bent u aan het juiste adres als het om een nieuwe fiets kopen in Nijmegen gaat. In ons ruime assortiment vindt u fietsen voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Voor alle rijwielen hanteren wij mooie prijzen, een garantie van 3 maanden voor fietsen van boven de € 200!

Uitgebreid assortiment

Hier in onze fietsenwinkel vindt u nieuwe damesfietsen, herenfietsen en zelfs kinderfietsen in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Cortina fietsen, waarbij u keuze heeft uit een stadsfiets of transportfiets? Het merk BSP fietsen beschikt over onder andere hoogwaardige opoe- en moederfietsen. De Concurrent heeft zelfs fietsen met een lage instap voor de senioren onder ons. Ziet u niet precies wat u wilt? Andere kleuren of maten fietsen kunnen wij binnen een week laten leveren in onze fietsenwinkel of bij u thuis.

Voordelige prijzen

Rijwielhandel De Concurrent onderscheidt zich door de scherpe prijzen en andere voordelen waar u bij ons van profiteert. Onze fietsen variëren in prijs van € 295 tot € 800, waardoor u ongeacht de inhoud van uw portemonnee wel bij ons kunt slagen. Bovendien krijgt u 3 maanden garantie voor een fiets boven € 200. Thuisbezorgen is gratis in Nijmegen en slechts € 10 daarbuiten. Is een nieuwe fiets kopen toch nog net buiten uw budget? Bekijk dan eens ons wisselende en goedkope aanbod aan tweedehands fietsen.

Met andere woorden: iedereen vindt bij ons ongetwijfeld zijn of haar droomfiets tegen een scherpe prijs! Breng een bezoek aan onze fietsspeciaalzaak of neem voor vragen contact met ons op. U vindt ons aan de Van Trieststraat 23 en kunt bellen naar 024-3231819 of het contactformulier invullen.