Klantbeoordelingen

Rijwielhandel De Concurrent hoort graag van u! Laat een bericht achter in ons gastenboek om uw ervaring in onze fietsenzaak te delen. Hier leest u tevens reacties van andere klanten.

Bent u nog niet bekend met het plaatsen van een recensie? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
De Concurrent
5
11 Beoordeling
  • Dinant V.
    02-10-2017 15:34
    Ideale snelle service tegen goede prijs
  • Hans K.
    14-03-2017 14:54
    Mooie winkel,fijn en aardig personeel,waar je altijd goed geholpen wordt.
  • Rob R.
    14-03-2017 12:11
    2 nieuwe bedrijfsfietsen gekocht,goede service .OBG dienstencentrum zeer tevreden.
  • Rene V.
    27-01-2017 08:58
    Mooie zaak vriendelijk personeel geweldige service je kunt er elk moment van de dag binnen lopen en vaak wordt het probleem opgelost je kunt er ook terecht voor een goede 2 de hands fiets of een nieuwe dus kom gerust een keer langs
  • Rowin O.
    25-01-2017 13:03
    Een uitstekende winkel met veel klantvriendelijke werknemers. Helpen je met al je problemen en klachten. Ze houden zich aan hun motto reparatie binnen 1 dag gereed. De winkel is mooi en netjes. En ligt in een goedgelegen omgeving.
  • Werner Werner Peters
    19-01-2017 17:22
    Een winkel met gezellige Röhring...er is altijd leuke gezellige drukte.. Gericht op o.a. gebruikte fietsen die goed rijklaar gemaakt zijn voor leuke prijzen. Maar ook voor nieuwe trendy fietsjes van leuke merken een goed adres. Vlotte reparaties, kortom, ik zeg doen !
  • Diederik Wagenmaker
    18-01-2017 15:48
    Prima bedrijf, snelle Service!
  • Mike Van ingen
    18-01-2017 11:44
    Zeer goede service en vriendelijke werknemers die verstand hebben van hun werkzaamheden
  • Anita Van eldik
    18-01-2017 11:38
    Ik ben een hele tevreden klant,de service is heel goed en je wordt er goed geholpen.en ze verkopen goede fietsen.
  • B Werner
    13-01-2017 17:12
    Zeer goede service en veel keuze in nieuw en gebruikte fietsen, het assortiment bestaat uit cortina, bsp, sparta, loeki, bikefun, jee-bike.
  • Davy Eldik
    13-01-2017 13:10
    Zeer goede service en goedkoop wat wil je nog meer.